Βιώνοντας την Ολότητα

Life Changing Seminars, Coaching Programme, Powerful Mind & Body Balancing Sessions

Βιώνοντας την Ολότητα
Εργαστήριο Διαλογισμού

experiencing-the-wholesomeness-gr
"Σε αυτόν τον κόσμο του δυαδικού
Είτε είστε ένα είτε μηδέν
Όταν είστε ένα
Είστε μόνο ένα
Όταν είστε μηδέν
Είστε το όλο
Σε αυτό το στάδιο δεν γίνεσαι τίποτα, αλλά γίνεσαι μέρος όλων
Και αυτή είναι η κατάσταση της ολότητας " -Satjit

Ποιο είναι το εργαστήριο διαλογισμού "Εμπειρία της Υγείας";

Όλοι έχουμε ένα κομμάτι που λείπει που μας αφήνει να αισθανόμαστε ατελείς. Το αναζητούμε μέσα από τη ζωή μας, ελπίζοντας ότι αυτό που ψάχνουμε θα μας εκπληρώσει. Προσπαθούμε να βρούμε αυτό το κομμάτι που λείπει από υλικά πράγματα, συναισθηματικά πράγματα, πνευματικά πράγματα και παρόλα αυτά έχουμε βρει ότι κάτι που συνειδητοποιούμε σύντομα ότι δεν είναι αυτό που θα μας ολοκληρώσει ποτέ. Αντίθετα, οι σχέσεις, τα χρήματα και ο πλούτος των υλικών, οι πνευματικές πεποιθήσεις μας αφήνουν ακόμα πιο άδειους από πριν. Καθώς δεν υπάρχει αρκετός υλικός πλούτος σε αυτόν τον κόσμο για να κάνει κάποιον να αισθάνεται πλήρης, δεν υπάρχει αρκετή προσευχή για να φτάσει η κατάσταση του αισθήματος πλήρους στον εαυτό του. Και όσο οι σχέσεις μας δίνουν στιγμιαία χαρά, μπορούν να μας δώσουν μια ζωή με πόνο. Ως γκουρού μπορεί να οδηγήσει το ένα στο σκοτάδι αντί να βρει την αλήθεια.

Προσπαθήσαμε να βρούμε μια αίσθηση ολοκλήρωσης είτε γεμίζοντας τις ζωές μας με υλικά πράγματα είτε ξεφεύγοντάς τους. Αλλά γιατί μας άφησε η αλήθεια; Η αλήθεια που κάθεται μπροστά μας και όμως δεν αναγνωρίζουμε ότι ένα άτομο είναι υγιεινό όταν είναι πλήρες σε όλες τις πτυχές του. Τι μας εμποδίζει να έχουμε την πλήρη ανθρώπινη εμπειρία;

Αυτό το εργαστήριο έχει σχεδιαστεί για να ξυπνήσει το εσωτερικό μυαλό, να καταλάβει την αλήθεια που θα σας καθοδηγήσει στην υγιεινή.

Η διαδικασία

Ο Satjit θα οδηγήσει το εργαστήριο με ενδείξεις από το εσωτερικό σύμπαν ακολουθούμενο από 2 ισχυρούς διαλογισμούς.

Αυτές οι διαδικασίες θα οδηγήσουν σε βαθιά υλοποίηση για προσωπική ανάπτυξη και ανάπτυξη. Θα μπορείτε να αναγνωρίσετε, να αναπροσαρμόσετε και να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν και να τα επαναλάβετε. Αυτό θα αφυπνίσει ένα ανανεωμένο συναίσθημα και μια κατάσταση υγιεινής. Το μονοπάτι για την υγεία, τον πλούτο και την ευτυχία ήταν πάντα εκεί. Αυτό το εργαστήριο θα φέρει τη σαφήνεια στη χρήση τους όπου χρειάζεται. Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας για να ολοκληρώσετε την ανθρώπινη εμπειρία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μια συνειδητή επιλογή και μια προσπάθεια να ζήσετε αυτήν την αλήθεια.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα ή να κάνετε κράτηση για τον τόπο σας