ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Life Changing Seminars, Coaching Programme, Powerful Mind & Body Balancing Sessions

Satjit Adhen

Ο Satjit είναι ένας διαισθητικός, φροντιστικός και εξειδικευμένος θεραπευτής που ειδικεύεται σε διάφορες μορφές φυσικών διαδικασιών επούλωσης. Το ταξίδι του στην κατανόηση του ανθρώπινου νου και στην διερεύνηση της πνευματικής συνείδησης ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία στην Ινδία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η σύνδεσή του με την "αιώνια συνείδηση" χάραξε το μονοπάτι της βαθιάς εσωτερικής συνειδητοποίησης. Μοιράζεται τη γνώση του και χρησιμοποιεί τις πινελιές που έρχονται μέσα από τη σύνδεσή του με το εσωτερικό σύμπαν για να ξεκινήσει την εσωτερική αφύπνιση για τους άλλους. Με αυτή τη διαδικασία, παρέχει στους ανθρώπους που εργάζονται μαζί του εργαλεία για να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους και να φέρουν αρμονία για θετικές εκδηλώσεις υγείας, ευτυχίας και ευημερίας.

Οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις ηλικιακές ομάδες έχουν βρει πολλαπλά οφέλη από το έργο του, καθώς έχουν δει βαθιές αλλαγές όχι μόνο στις συνθήκες υγείας τους αλλά και στη ζωή τους γενικά. Εκείνοι που έχουν βιώσει τις θεραπευτικές συνεδρίες του Satjit τον καλούν με αγάπη τον "Γιατρό με θεραπευτικά χέρια", αν και ο Satjit δεν διακηρύσσει ποτέ ιατρός. Θεωρεί τον εαυτό του καταλύτη που ξεκινά την ολιστική ευημερία στο άτομο και πάντα καθοδηγεί τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τις συμβουλές των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα όταν είναι απαραίτητο.

Ο Satjit δεν είναι θρησκευτικός και ποτέ δεν δεσμεύεται από τυφλή πίστη ή παγίδες που περιορίζουν τη δύναμη του ανθρώπινου νου. Πιστεύει ότι όσο μια πέτρα μπορεί να ξυπνήσει έναν άνθρωπο για να περπατήσει το αληθινό του μονοπάτι, ένας «γκουρού» μπορεί να κάνει κάποιον τυφλό στην αλήθεια. Είναι μέλος και καταχωρημένος θεραπευτής με έγκριτους οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Εκπαιδεύτηκε και έχει πτυχίο Ανθρώπινης Ανατομίας και Φυσιολογίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει αναγνωρισμένα προσόντα θεραπείας που θεωρούνται ιδιαίτερα σε όλο τον κόσμο.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, ο Satjit έχει δημιουργήσει διάφορες ολιστικές θεραπευτικές τεχνικές, προπονητικά προγράμματα, σεμινάρια και εργαστήρια, μέσα από τα οποία πραγματοποιεί έναν συνδυασμό ενεργειακής και φυσικής εξισορρόπησης για τις τρεις πτυχές του ανθρώπινου όντος - σώμα, νους και ψυχή. Οι μέθοδοι βασίζονται σε τεχνικές mindfulness και διαλογισμού που περιλαμβάνουν διαρθρωμένες συζητήσεις αναζήτησης ψυχής, νοητικές ασκήσεις και τεχνικές φυσικής εναρμόνισης.

Τεχνική ReflexoBalancing™

Αυτή είναι μια ήπια αλλά πολύ ισχυρή θεραπευτική μέθοδος, η οποία συνδυάζει φυσικές και ενεργειακές προσεγγίσεις που προκαλούν βαθιές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης του ανθρώπου. Ο Satjit λειτουργεί σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια, το οποίο οδηγεί σε αφύπνιση μέσα στο σώμα και ξεκινάει η αυτοθεραπεία. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν απελευθέρωση αρνητικών και μπλοκαρισμένων συναισθημάτων και αισθάνονται εξαιρετικά ελαφρύ μετά από κάθε συνεδρία. Υπάρχει ένα άνοιγμα του συστήματος βιοενέργειας, γνωστό και ως σύστημα Τσάκρα, καθώς αρχίζει να ξεμπλοκάρεται με τον πιο απαλό τρόπο. Δεν υπάρχουν παρενέργειες από τις συνεδρίες. Οι άνθρωποι ανυπομονούν για κάθε συνάντηση, καθώς φέρνει μεγάλα οφέλη σε νου, σώμα και ψυχή.

Τεχνική Θεραπείας Trimatrix Healing™

Η λέξη "trimatrix" μπορεί να χωριστεί σε δύο λέξεις - Tri (τρία) και Matrix. Στην πιο απλή μορφή, τα 3 μέρη του «εμάς» - το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα που συναντήσαμε για να μας διαμορφώσουν ως ένα πλήρες ζωντανό συνειδητό ον. Έτσι, ο Trimatrix είναι ο παράλληλος κώδικας που υπάρχει και κάνει αυτό που είμαστε σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας. Με την πάροδο του χρόνου στην ανθρώπινη εμπειρία μας, αυτά τα τρία μέρη ή "στρώματα" είναι κακώς ευθυγραμμισμένα που οδηγούν σε ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά ζητήματα. Η πιο φοβερή διαδικασία αυτής της τεχνικής είναι να κατανοήσετε πώς να απομακρύνετε τα 3 μέρη του εαυτού, να καθαρίσετε τον κώδικα σε κάθε ένα από αυτά και στη συνέχεια να τα φέρετε όλα μαζί. Μόλις επιτευχθεί αυτό, το τελευταίο βήμα είναι το πιο βαθύ - να βιώσετε το καταπληκτικό μυστικό που θα κολλήσει το εαυτό στην τελειότητα οδηγώντας στη συν-δημιουργία θαυμάτων για τον εαυτό και τους άλλους γύρω.

Συντονισμός και Εναρμόνιση Trimatrix Healing™

Σε αυτή τη συνεδρία συντονισμού και εναρμόνισης, ο Satjit θα βοηθήσει στον καθαρισμό των μπλοκαρισμένων ενεργειακών καναλιών και θα αναδιαμορφώσει τον κώδικα που υπάρχει στην παρούσα κατάσταση της ύπαρξής σας. Αυτή η διαδικασία ενεργειακού συντονισμού είναι καθαρή και απαλή, αλλά πολύ ισχυρή. Έχει σχεδιαστεί για να ξεμπλοκάρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια και μοντέλα σκέψης που σας εμποδίζουν να επιτύχετε υγιή, πλούσια και εκπληκτική ζωή. Η συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια και μετά την συνεδρία εναρμόνισης θα αρχίσετε να αισθάνεστε τη βαθιά μεταμόρφωση.

Αναγνώσεις Διαδρομής Ζωής

Η συνεδρία αυτή βοηθάει κάποιον να επαναπροσδιοριστεί και παρέχει λύσεις σε θέματα προσωπικής ζωής, θέματα σχέσεων, εξέλιξη της ζωής, κλπ. Σκοπός αυτών των συνεδριών είναι να ξυπνήσουν και να επαναπροσδιορίσουν την «πηγή» που βοηθά την επανασύνδεση με τον ανώτερο εαυτό, να βρει κάποιος καθοδήγηση για την αποστολή της ζωής του και να προσαρμοστεί στη δύναμη που φέρνει το καλύτερο εαυτό του, για να εμπλουτίσει την δική του ζωή και των άλλων. Από αυτό το σημείο, ξεκινά η δύναμη της θετικής εκδήλωσης. Καθώς η συνεδρία εξελίσσεται, μπορούν να προβληθούν ερωτήματα για την εξεύρεση περαιτέρω καθοδήγησης και για την κατανόηση των ζητημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την επιτυχία.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετεμαρτυρίες.