Συνεδριες Εσωτερικης Αφυπνισης

Life Changing Seminars, Coaching Programme, Powerful Mind & Body Balancing Sessions

Inner Awakening Sessions

Πραγματοποιηση μεσω της εσωτερικης αφυπνισης

Η εξεύρεση λύσεων στις προκλήσεις της ζωής μέσω της "αφυπνισμένης πραγματοποίησης"

Τι ειναι οι Συνεδρίες Εσωτερικης Αφυπνισης;

Οι συνεδρίες εσωτερικής αφύπνισης έχουν σχεδιαστεί για να επιφέρουν πραγματοποίηση του εαυτού ξεκινώντας τη διαδικασία των συνομιλιών με το υποσυνείδητο προκειμένου να ξεπεραστούν οι προκλήσεις της ζωής βρίσκοντας απλές λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα με εσωτερική σοφία και καθοδήγηση.

Αυτές οι συνεδρίες ξεκινούν την ανακάλυψη του εαυτού καθώς βοηθούν στην εξεύρεση τρόπων για να ξεδιπλωθούν οι εσωτερικοί κόμβοι με τη βοήθεια δομημένης μεθοδολογίας που αναπτύχθηκε από τον Satjit Adhen.

Οι συνεδρίες εσωτερικής αφύπνισης αποτελούνται από εμπνευσμένες συνομιλίες, βαθιούς διαλογισμούς και εργασίες που προκαλούν σκέψη. Τα αποτελέσματα που αρχίζουν να προκύπτουν από αυτές τις συνεδρίες δένονται από εβδομαδιαίες συνεδρίες που βασίζονται σε αρχαίες γιόγκικες αρχές, ολοκληρώνοντας έτσι έναν κύκλο αυτογνωσίας.

Μαθήματα Εσωτερικής Αφύπνισης

Date: 03/10/2019

“Εμπειρία της Ομορφιάς του “Εγώ””

Date: 10/10/2019 - 8:30 μ.μ.

“Ένας Σπόρος Όμορφων Δημιουργιών”

Date: 17/10/2019 - 8:30 μ.μ.

“Όραμα και Δύναμη”

Date: 24/10/2019 - 8:30 μ.μ.

“Απλότητα στην καρδιά”

Γιατι αυτες οι συνεδρίες ειναι τόσο σημαντικες στον σημερινο κοσμο;

Είμαστε περιτριγυρισμένοι από "αρκετά" που ποτέ δεν μας ολοκληρώνει. Στον σημερινό κόσμο αυτό είναι ακόμα πιο αληθινό από ποτέ. Η δυσαρέσκεια που προκύπτει από το "αρκετό" έχει αφήσει την κοινωνία με κενό. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απογοητεύονται από την αφηρημένη φύση του μιράζ που τους περιβάλλει.

Ακόμη και τα απλά πράγματα έχουν γίνει πολύπλοκα ζητήματα αφήνοντας τους ανθρώπους μπερδεμένους και χαμένους. Οι επιλογές που δημιουργούνται από την κοινωνία έχουν δημιουργήσει διάσπαρτα μυαλά που δεν μπορούν να βρουν χαρά.

Λέγεται ότι κάθε πρόβλημα έρχεται με μια προ-σχεδιασμένη λύση που περιμένει να βρεθεί. Προκειμένου να βρεθεί η λύση, ο άνθρωπός πρέπει να αποσυνδεθεί από το πρόβλημα, που μπορεί να είναι αδύνατο για πολλούς.

Το μυαλό είναι ο δημιουργός όλων όσων υπάρχουν στη ζωή κάποιου. Και θα είναι ο δημιουργός όλων αυτών που πρόκειται να έρθουν. Οι συνεδρίες εσωτερικής αφύπνισης με τον Satjit βοήθησαν πολλούς ανθρώπους να ξεδιπλώσουν το μυαλό τους, οδηγώντας σε μια απλή αλλά εκπληκτική ζωή.

Αυτές οι συνεδρίες βασίζονται στο Πρόγραμμα Inner Life Balance Coaching που αναπτύχθηκε από τον Satjit Adhen και έχει βοηθήσει σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο με βαθιές αλλαγές στη ζωή τους.

Ομαδικες Συνεδριες Εσωτερικης Αφυπνισης

Προσχωρήστε κάθε Πέμπτη από τις 6:30 μ.μ. GMT για δωρεάν online τάξη. Η ομαδική συνεδρία εσωτερικής αφύπνισης πραγματοποιείται προσωπικά ή ηλεκτρονικά μία φορά την εβδομάδα. Για να δείτε το χρονοδιάγραμμα και να εγγραφείτε για τη συνεδρία παρακαλώ πατηστε εδω.

Προσωπικες Συνεδριες Εσωτερικης Αφυπνισης

Μία προσωπική συνεδρία εσωτερικής αφύπνισης γίνεται από κοντά ή σε απευθείας online σύνδεση σε προκαθορισμένο χρόνο. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 40 λεπτά και κοστίζει €35. Για να δείτε το χρονοδιάγραμμα και να εγγραφείτε για τη συνεδρία παρακαλώ πατηστε εδω.

Σκοπος των συνεδριων

 • Να ανοίξουν οι πόρτες στην αφθονία όλων των καλών πραγμάτων στη ζωή
 • Να δημιουργήσετε και να ζήσετε καλύτερες σχέσεις
 • Να έχετε ένα υγιές μυαλό και σώμα
 • Βοηθά στο να επικεντρωθεί το άτομο σε σημαντικά πράγματα
 • Ξυπνά την εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητα
 • Φέρνει μια ισορροπία στο μυαλό, το σώμα και τη συνειδητή κατάσταση της ύπαρξης
 • Να γίνετε κόμβος ισχύος για όμορφες πραγματοποιήσεις
 • Να ζήσετε την ευτυχία και τις χαρές
 • Να γίνετε συνειδητοποιημένοι και βρείτε λύσεις στα προβλήματα
 • Τι περιλαμβάνουν οι συνεδρίες;

Βαθιες και εμπνευσμενες συνομιλιες

 • Διαρθρωμένοι και προσωπικοί διαλογισμοί
 • Δημιουργικές εργασίες που προκαλούν σκέψεις
 • Ασκήσεις βασισμένες σε αρχαίες γιόγκικες αρχές

Για να δείτε το χρονοδιάγραμμα και να εγγραφείτε για τη συνεδρία παρακαλώ πατηστε εδω.