Εκδηλωνοντας συγχρονικοτητα με τη Θεικη Συμμετρια

Life Changing Seminars, Coaching Programme, Powerful Mind & Body Balancing Sessions

Ενα σεμιναριο που θα βρισκεται στο κεντρο των θαυματων

Inner Awakening workshop

Νομίζετε ότι γνωρίζετε, αλλά γνωρίζετε τον εαυτό σας;
Νομίζετε ότι βλέπετε, αλλά βλέπετε τον εαυτό σας;
Νομίζετε ότι ακούτε, αλλά ακούτε τον εαυτό σας;
Νομίζετε ότι ξέρετε ότι νομίζετε ότι ξέρετε;
Αλλά τι εάν αυτό που ξέρετε δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι
Γιατί αυτό που νομίζετε ότι είναι, δεν είναι "αυτό" καθόλου
Έτσι νομίζετε ότι ξέρετε;

Περι τινος ειναι αυτο το Σεμιναριο;

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιήσει συγχρονισμό μέσα από τη θεϊκή συμμετρία που υπάρχει σε κάθε έναν από εμάς, προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό ζωής μας, να φέρει εκπλήρωση αγάπης και της ευτυχίας στη ζωή του ατόμου και να αφυπνίσει την καλοσύνη σε όλες τις πτυχές του Εαυτού.

Γιατι ειναι τοσο σημαντικες η συγχρονικοτητα και η συμμετρια;

Παρόλο που όλοι καθημερινά βιώνουμε μια συγχρονικότητα στη ζωή μας με κάτι, τις περισσότερες φορές δεν είναι σε ευθυγράμμιση για να φέρει ευημερία σε εμάς και στους άλλους ανθρώπους. Ο πόνος, τα βάσανα, τα προβλήματα σχέσεων, τα οικονομικά είναι σε συγχρονισμό με τη δική μας εσωτερική κατάσταση από την οποία προέρχονται. Οι εσωτερικές μας καταστάσεις αναπαράγονται στις εξωτερικές εμπειρίες μας με τη μορφή συγχρονισμού.

Επομενως, το σημειο απο το οποιο προερχεται η εμπειρια της συγχρονικοτητας στη ζωη μας ειναι ενα σημαντικο σημειο.

Που ειναι αυτο το σημειο;

Τα πάντα στη ζωή μας, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα είναι τα αποτυπώματα των ενεργειακών μοντέλων που βρίσκονται μέσα μας και, κατά συνέπεια, υλοποιούν τις νοητικές, σωματικές και πνευματικές εμπειρίες.

Η προέλευση αυτών των συγχρονικών εμπειριών βρίσκεται σε μας τους ΙΔΙΟΥΣ. Υπάρχει μία κατάσταση του ΕΙΝΑΙ, η οποία πρέπει να είναι στην τέλεια συμμετρία, όπως τα φτερά μιας πεταλούδας. Η συμμετρία μέσα μας και η τελειότητα της βασίζονται στην εσωτερική μας κατάσταση. Να είσαι σε συμμετρία σημαίνει να είσαι σε κατάσταση τέλειας αρμονίας μέσα, έτσι ώστε να μπορείς να είσαι σε τέλεια αρμονία με τα πάντα.

Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για να επαναρυθμίσει, να ευθυγραμμίσει και να επανασχεδιάσει τον Εαυτό, από την οπτική γωνία της θείας συμμετρίας μέσα μας, να βιώσουμε συγχρονικότητα στη ζωή μας.

Πως θα σας βοηθησει αυτο το σεμιναριο;

Αυτό το εργαστήριο αφορά την αναδημιουργία των φτερών που θα σας μεταφέρουν στο ταξίδι των εμπειριών σας από το σημείο μέσα ΣΑΣ, που είναι ο θρόνος σας. Ο θρόνος, που είναι το κεντρικό σημείο από το οποίο έρχονται όλες οι εμπειρίες σας. Ήρθε η ώρα να είστε έτοιμοι να διατάζετε το πεπρωμένο σας και να πετάξετε σε νέα ύψη στις εμπειρίες σας.

Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό σύμπαν αντιπροσωπεύουν την δυαδικότητα στη ζωή μας μέσω της οποίας βιώνουμε την αντίθεση. Καλό και κακό, ευτυχία και θλίψη κ.λπ. Αυτή η διπλή κατάσταση υπάρχει για εμάς, για να βιώνουμε τη ζωή με ελεύθερη βούληση και επιλογή. Υπάρχει όμως και για να βιώσουμε μια κατάσταση ισορροπίας. Ακριβώς όπως οι δύο άκρες της ζυγαριάς πρέπει να έχουν το ίδιο βάρος για να ευθυγραμμιστούν με το κέντρο, έτσι οι δύο καταστάσεις του «εμάς» πρέπει να ευθυγραμμιστούν με τον εσωτερικό Εαυτό.

  1. Ο Σάτζιτ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια εσωτερική ισορροπία,
  2. θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εσωτερικό πυρήνα σας από τον οποίο θα αναδημιουργήσετε τη συμμετρία με τη βοήθεια του θεϊκού Εαυτού,
  3. και να αναμορφώσετε τα ενεργειακά μοντέλα μέσα σας για να υλοποιήσετε αυτό που είναι σημαντικό για τη ζωή και την αποστολή σας
  4. θα σας καθοδηγήσει και θα μοιραστεί τη σοφία μαζί σας μέσα από συνομιλίες, καθοδηγούμενους διαλογισμούς
  5. και ασκήσεις που προκαλούν σκέψεις.

Η εσωτερικη φωνη


Δεν προσποιούμαι ότι ξέρω τίποτα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είμαι μέρος του τίποτα. Από το τίποτα ήρθαν τα πάντα, έτσι ώστε να καταλάβει τα παντα που ήρθαν, κάποιος πρέπει να γίνει μέρος του τίποτα.
Δεν υποκρίνομαι ότι γνωρίζω θαύματα, είμαι το θαύμα. Και είστε και εσείς.
Αλλά η ομορφιά αυτού είναι ότι, ως θαύματα που είμαστε, έχουμε τη δύναμη να βιώνουμε αυτά τα θαύματα στη ζωή μας σε κάθε δευτερόλεπτο της διαδρομής μας.
Είστε έτοιμοι να κατευθύνετε το νου για να σας οδηγήσει να είστε αυτό που θα έπρεπε να είστε;
Αυτό το σεμινάριο θα ανοίξει το νου σας να εκδηλώσει συγχρονισμό παρουσία της θείας συμμετρίας.
Θα σας οδηγήσω μέσα από τις καταστάσεις του τίποτα, καθώς θα γίνετε μέρος των πάντων.
Τα "πάντα" στα οποία θα γίνετε μέρος θα είναι το κεντρικό σημείο τέλειας συμμετρίας.
Μια μέρα γεμάτη με μια αφύπνιση στη συμμετρία "των φτερών σας" που θα σας πετάξουν για να εκδηλώσετε και να δημιουργήσετε την τελειότητα στην αντανάκλαση σας.
Είμαι ο Σατζιτ, είμαι ο αλχημιστής της αλλαγής, είμαι τίποτα και δεν προσποιούμαι ότι είμαι κάτι. Αλλά Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι.
Τώρα θέλω να είσαι μέρος αυτής της αλλαγής για όλη την καλοσύνη.
Σας περιμένω στο τίποτα

Πληροφοριες και διευθυνση

08 Μαρτίου 2020
Πολυχωρος ''ΑΘΗΝΑΙΟΝ'', Λεωφορος Αμφιθεας 61, Παλαιο Φαληρο, 17564
τηλ.κρατησεων: 6944344261 η 6988711990