Сесии Вътрешно Пробуждане

Life Changing Seminars, Coaching Programme, Powerful Mind & Body Balancing Sessions

Inner Awakening Sessions

Актуализация чрез Вътрешно Пробуждане

Намиране на решения на предизвикателствата на живота чрез „пробудена актуализация“

Какво представляват сесиите за Вътрешно Пробуждане?

Сесиите за вътрешно пробуждане са предназначени да донесат самоактуализация чрез иницииране на процеса на разговори с подсъзнанието, за да се преодолеят предизвикателствата на живота чрез намиране на прости решения на сложни проблеми чрез вътрешна мъдрост и насоки.

Тези сесии инициират откриването на себе си, тъй като те помагат да се намерят начини за разплитане на вътрешните възли с помощта на структурирана методология, разработена от Satjit Adhen.

Сесиите за Вътрешно Пробуждане се състоят от вдъхновяващи разговори, дълбоки медитации и провокиращи мисли задачи. Резултатите, които започват да изникват от тези сесии, са затвърдени от седмични сесии, които се основават на древните йогически принципи, като по този начин завършват цикъл на самосъзнание.

Класове по Вътрешно Пробуждане

Date: 03/10/2019

“Преживяване на Красотата в Аз-а”

Date: 10/10/2019 - 20:30 ч

“Едно Семе на Красиви Творения”

Date: 17/10/2019 - 20:30 ч

“погледа и силата”

Date: 24/10/2019 - 20:30 ч

“да доведете простотата в сърцето си”

Защо тези сесии са толкова важни в днешния свят?

Заобиколени сме от „достатъчно“, което никога не ни завършва. В днешния свят това е още по-вярно от всякога. Недоволството, което произтича от „достатъчно“-то, е оставило обществото с празнота. Все повече хора са разочаровани от абстрактния характер на миража, който ги заобикаля.

Дори простите неща са станали сложни проблеми, оставяйки хората объркани и изгубени. Изборите създадени от обществото са създали разпръснати умове, които не могат да намерят радост.
Казва се, че всеки проблем идва с предварително проектирано решение, което чака да бъде намерено. За да намерим решението, трябва да се дистанцираме от проблема, което за мнозина може да бъде почти невъзможно.

Умът е създател на всичко, което съществува в живота на човека. И той ще бъде създателят на всичко, което предстои. Сесиите на Вътрешното Пробуждане със Сатджит помогнаха на много хора да “разплетат” ума си, водещ до прост, но задоволяващ живот.

Тези сесии се основават на Програмата за вътрешен баланс на живота, разработена от Satjit Adhen, която е помогнала на хората по целия свят с дълбоки промени в живота им.

Групови сесии на Вътрешно Пробуждане

Моля, присъединете се всеки четвъртък от 18:30 ч. GMT за безплатен онлайн клас. Веднъж седмично се провежда групова сесия Вътрешно Пробуждане лично или онлайн. За да видите графика и да се регистрирате за сесията, моля кликнете тук.

Индивидуални сесии на Вътрешно Пробуждане

Индивидуалните сесии на Вътрешно Пробуждане се извършват лично или онлайн в предварително уговорено време. Всяка сесия продължава около 40 минути и струва 70 BGN. За да видите графика и да се регистрирате за сесията, моля кликнете тук.

Цел на сесиите

 • Да се отворят вратите към изобилието на всички добри неща в живота на човек
 • Да създавате и изпитвате по-добри взаимоотношения
 • Да имаме здрав ум и тяло
 • Да се ​​помогне на човек да се фокусира върху нещата, които са важни
 • Да събудим вътрешната сила и решителност
 • Да доведем в баланс ума, тялото и съзнателното състояние на съществуване
 • Да станете енергиен център за красиви прояви
 • Да изпитате щастие и радости
 • Да станете самостоятелно пробудени и намерите решения на проблемите

Какво включват сесиите?

 • Дълбоки и вдъхновяващи разговори
 • Структурирани и лични медитации
 • Творчески задачи провокиращи мисли
 • Упражнения, основани на древни йогически принципи