София от 17ти до 24ти Октомври 2019

Life Changing Seminars, Coaching Programme, Powerful Mind & Body Balancing Sessions

Добре дошли! Тук ще намерите информация за следното:

 • Програма
 • Ден и Час
 • Лечебни сеанси
  Дух. Разчитане
  Сесии за Настройка и Хармонизиране
  Сесии Вътрешно Пробуждане
 • 17 Октомври
  четвъртък
  16:00 - 20:00
 • Лечебни сеанси
  Дух. Разчитане
  Сесии за Настройка и Хармонизиране
  Сесии Вътрешно Пробуждане
 • 18 Октомври
  Петък
  08:00 - 20:00
 • Лечебни сеанси
  Дух. Разчитане
  Сесии за Настройка и Хармонизиране
  Сесии Вътрешно Пробуждане
 • 19 Октомври
  Събота
  08:00 - 14:00
 • Уъркшоп
  Лечение в Светлината и Любовта 
  Една Целебна Работилница със Сатджит
 • 19 Октомври
  Събота
  16:00 - 18:00
  Регистрация в 15:30
 • Семинар
  Енергийно Преподравняване със Божественото Сърце
  Един ден на Чудеса
 • 20 Октомври
  Неделя
  10:00 - 16:00
  Регистрация в 09:30
 • Лечебни сеанси
  Дух. Разчитане
  Сесии за Настройка и Хармонизиране
  Сесии Вътрешно Пробуждане
 • 21 - 24 Октомври
  понеделник, вторник, сряда, четвъртък
  08:00 - 20:00

Информация за местонахождението и резервацията

 • Място на провеждане:
 • Адресът за събитията е: София
  площад Лъвов Мост
  бул. Сливница № 178 (посока към Сточна гара - вдясно)ет. 3 - ОЛВИЯ ИНФ
  For Map click here
 • ДАННИ ЗА КОНТАКТ:
 • Хермина тел. 0888 571 623
 • е-поща:
 • trimatrixhealingbg@gmail.com
 1. РЕФЛЕКСО-БАЛАНСИРАЩА ТЕХНИКА©
 2. СЕАНС ИНДИВИДУАЛНО ПОСЛАНИЕ ОТ “ЛИНИЯТА НА ЖИВОТА”
 3. ТРИМАТРИКС ЛЕЧЕНИЕ©-НАСТРОЙКИ И ХАРМОНИЗИРАНЕТ
 4. Сесии Вътрешно Пробуждане-Актуализация чрез Вътрешно Пробуждане
 5. Уъркшоп - Лечение в Светлината и Любовта Една Целебна Работилница със Сатджит
 6. Семинар - Енергийно Преподравняване със Божественото СърцеЕдин ден на Чудеса

РЕФЛЕКСО-БАЛАНСИРАЩА ТЕХНИКА©

Сатджит предлага индивидуални лечебни сеанси по разработена от него рефлексо-балансираща техника.

Сатджит е надарен със мощна интуиция и е известен като лечителят с „чудотворните ръце“.

Тази нежна техника има голяма сила за отваряне на енергийни канали, балансиране на ума и стартира процес на самолечение в цялото тяло, включително на нервна, кръвоносна и ендокринна система. Тя пречиства тялото и ума и събужда най-чиста енергия, която помага да се свържете с универсалното чисто съзнание.

Прочетете повече за Сатджит тук

Всяка сесия е с продължителност от 40 минути, подмладява и помага на тялото да се самолекува.

Цена: 70 лв

СЕАНС ИНДИВИДУАЛНО ПОСЛАНИЕ ОТ
“ЛИНИЯТА НА ЖИВОТА”

Сеанса е едно индивидуално послание от висшия Аз, ангели, водачи и велики учители, които ви напътстват за вашето минало, настояще и бъдеще за хармоничен живот, преодоляване на препятствията свързани със здраве, богатство и щастие и как да постигнете успех.   

С тази сесия Сатджит, с неговия естествен интуитивен дар, ще ви покаже вашето истинско вътрешно аз, както никога преди и ще отприщи силата, която се намира вътре във вас.

Целта на тази сесия е свързване и хармонизиране с истинския ни Аз (наричана още Висш Аз), пробуждане и настройване към „източника“, спомага за разбирането на силата, която лежи в същността ни чрез осъзнаване на финните измерения в енергийното поле на аурата. Настройването към истинското ни Аз носи яснота в живота с помощта на насоките от по-висшите чисти измерения и ни свързва с жизнения ни път и мисия.

Тези сесии са много нежни и същевременно изключително мощни. Те са свързани с чистотата на съзнанието, която съществува в нас.

По време на тези сесии е позволено присъствието само на един преводач и никой друг освен вас, тъй като те са много лични и мощни.

Прочетете повече за Сатджит тук

Тези сесия може да продължи до 40 минути или малко повече в зависимост от посланията, които идват за вас.

Цена: 70 лв

Триматрикс Лечение©  
Настройки и Хармонизиране

В тази сесия за настройки и хармонизиране Сатджит ще помогне за прочистването на блокираните пътища и ще преконфигурира кода, който съществува във вашето настоящо състояние на съществуване. Тази процедура на енергично настройване е чиста и нежна, но много мощна. Тя е предназначена да отблокира всякакви отрицателни енергийни и мисловни модели, които ви пречат да постигнете здравословен, богат и задоволяващ ви живот.

Прочетете повече за Сатджит тук

Сесията продължава 20 минути. По време на и след сесията за хармонизиране ще започнете да усещате дълбоката трансформация да се случва.

Цена: 40 лв

Сесии Вътрешно Пробуждане
Актуализация чрез Вътрешно Пробуждане

Намиране на решения на предизвикателствата на живота чрез „пробудена актуализация“

Какво представляват сесиите за Вътрешно Пробуждане?

Сесиите за вътрешно пробуждане са предназначени да донесат самоактуализация чрез иницииране на процеса на разговори с подсъзнанието, за да се преодолеят предизвикателствата на живота чрез намиране на прости решения на сложни проблеми чрез вътрешна мъдрост и насоки.

Тези сесии инициират откриването на себе си, тъй като те помагат да се намерят начини за разплитане на вътрешните възли с помощта на структурирана методология, разработена от Satjit Adhen.

Сесиите за Вътрешно Пробуждане се състоят от вдъхновяващи разговори, дълбоки медитации и провокиращи мисли задачи. Резултатите, които започват да изникват от тези сесии, са затвърдени от седмични сесии, които се основават на древните йогически принципи, като по този начин завършват цикъл на самосъзнание.

Защо тези сесии са толкова важни в днешния свят?

Заобиколени сме от „достатъчно“, което никога не ни завършва. В днешния свят това е още по-вярно от всякога. Недоволството, което произтича от „достатъчно“-то, е оставило обществото с празнота. Все повече хора са разочаровани от абстрактния характер на миража, който ги заобикаля.

Дори простите неща са станали сложни проблеми, оставяйки хората объркани и изгубени. Изборите създадени от обществото са създали разпръснати умове, които не могат да намерят радост. Казва се, че всеки проблем идва с предварително проектирано решение, което чака да бъде намерено. За да намерим решението, трябва да се дистанцираме от проблема, което за мнозина може да бъде почти невъзможно.

Умът е създател на всичко, което съществува в живота на човека. И той ще бъде създателят на всичко, което предстои. Сесиите на Вътрешното Пробуждане със Сатджит помогнаха на много хора да “разплетат” ума си, водещ до прост, но задоволяващ живот.

Тези сесии се основават на Програмата за вътрешен баланс на живота, разработена от Satjit Adhen, която е помогнала на хората по целия свят с дълбоки промени в живота им.

​Цел на сесиите

 • Да се отворят вратите към изобилието на всички добри неща в живота на човек
 • Да създавате и изпитвате по-добри взаимоотношения
 • Да имаме здрав ум и тяло
 • Да се ​​помогне на човек да се фокусира върху нещата, които са важни
 • Да събудим вътрешната сила и решителност
 • Да доведем в баланс ума, тялото и съзнателното състояние на съществуване
 • Да станете енергиен център за красиви прояви
 • Да изпитате щастие и радости
 • Да станете самостоятелно пробудени и намерите решения на проблемите

Какво включват сесиите?

 • Дълбоки и вдъхновяващи разговори
 • Структурирани и лични медитации
 • Творчески задачи провокиращи мисли
 • Упражнения, основани на древни йогически принципи

Цена: 70 лв

Уъркшоп
Лечение в Светлината и Любовта 
Една Целебна Работилница със Сатджит

19 Октомври Събота 16:00 - 18:00
Регистрация в 15:30

Изцелението започва, когато се свържем с вътрешното си Аз и отворим пътя на комуникация с божественото вечно съзнание. Но преди този процес да започне, трябва да преминем през изчистващ процес, който започва с разплитане на възлите, които блокират тази важна комуникация.

Във всеки момент от нашето съществуване чистата вътрешна Вселена се опитва да ни помогне чрез различни канали, като съществата на светлината.

Всеки от нас, включително тези същества от светлина, идват от светлината на божественото. Светлината на вечното съзнание е пълното състояние на всяка страна на диамантена светлина, която можете да си представите.

В този уъркшоп за медитация Сатджит ще ви помогне да отключите възлите, да изчистите пътя към процеса на самолечение и да отворите канали за комуникация със съществата на светлината, за да можете да се събудите в ново състояние на осъзнаване, че сте благословени с всичката доброта.

Ако искате да участвате в този медитационен уъркшоп със Сатджит, моля, свържете се с Хермина тел. 0888 571 623 и резервирайте своето място.

Цена: 70 лв

Семинар
Енергийно Преподравняване със Божественото Сърце
Един ден на Чудеса

20 Октомври неделя 10:00 - 16:00
Регистрация в 09:30


Всички ние идваме от сърцето на любовта. Сърцето, което бие в честота на добротата, изпълнено с толкова много за всички нас. В тази огромна физическа вселена ние, малките прашинки, сме оживени от енергията, която забравяме, че съществува. Всеки от нас в тази огромна физическа вселена забравя, че без тази енергия, която ни оживява, ние не сме нищо друго освен прах. Докато се лутаме в нашата реалност, търсейки нещо, което може да изпълни нашето същество, ние забравяме, че идваме от сърцето на божественото, което е винаги пълно.

В този семинар Сатджит ще ви отведе на пътешествие през вътрешната вселена до центъра на Божественото сърце. По време на този процес той ще ви води чрез упражнения и медитации, които ще подпомогнат енергийното преподравняване на Аз-а с Божественото сърце.

Семинарът е формиран от 3 етапа. Преминавайки през всеки етап, вие ще започнете да усещате състояние на дълбоко осъзнаване на вашата връзка с вътрешната и външната вселена. До края на семинара, вие ще се пробудите към преподравнен енергиен канал със сърцето на вечната Вселена.

Всеки от нас има уникален енергиен печат. Оставяме енергийните си печати или модели, докато пътуваме през физическите си преживявания. Нашият енергиен печат ни е даден от божественото сърце и има цел. Този енергиен печат е там, за да помогне в нашата житейска мисия, за да можем да внесем хармония в нашата реалност. Поради прекъсването от канала на божественото сърце, ние също се чувстваме незавършени в нашата житейска мисия.

Този семинар ще ви помогне да визуализирате и да изведете на преден план своя уникален божествен печат. Сатджит ще ви напътства да проявите този печат във вашата реалност, така че да можете да разберете своя дар, истинските си потенциали и вътрешната ви красота, за да преживеете чудеса в живота си.

Ако искате да участвате в този семинар, моля, резервирайте мястото си, като се свържете с Хермина тел. 0888 571 623

Цена: 110 лв