About Satjit GR

Life Changing Seminars, Coaching Programme, Powerful Mind & Body Balancing Sessions

Σχετικά με τον Satjit Adhen

Ο Satjit είναι ένας διαισθητικός, φροντιστικός και εξειδικευμένος θεραπευτής που ειδικεύεται σε διάφορες μορφές φυσικών διαδικασιών ανάρρωσης. Είναι μέλος και καταχωρημένος θεραπευτής με αναγνωρισμένους οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, όπως η Διεθνής Ομοσπονδία Ολιστικών Θεραπευτών (FHT UK), μέλος της Αμερικανικής Ένωσης NLP, Καταχωρημένος Θεραπευτής στο Λονδίνο. Είναι εκπαιδευμένος και ειδικευμένος με πτυχίο Ανθρώπινης Ανατομίας και Φυσιολογίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει αναγνωρισμένο πιστοποιητικό θεραπείας που θεωρείται εξαιρετικό σε όλο τον κόσμο.

Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ινδία, ο Satjit ζει τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο συμβάλοντας με το έργο του στην ισορροπία μεταξύ νου και σώματος των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Οι άνθρωποι βιώνουν ενότητα μετά την συνάντηση τους με τον Satjit και με αυτό γίνονται μέρος της συνεχώς αυξανόμενης "πνευματικής οικογένειας" του είτε προέρχονται από την Κίνα, τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού. Στο έργο του και τις αλληλεπιδράσεις του με τους ανθρώπους, ο Satjit μοιράζεται τις εμπειρίες του για να ξεκινήσει βαθιές αλλαγές που φέρνουν την ενδυνάμωση από μέσα.

Ως έμπειρος θεραπευτής με πολυετή εμπειρία, μοιράζεται τη γνώση και τη σοφία του με την οποία συνδέεται όταν βυθίζει στην εσωτερική του πηγή. Χρησιμοποιεί αυτό για να φέρει μια εσωτερική αφύπνιση των ανθρώπων και σε αυτή τη διαδικασία τους παρέχει εργαλεία για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή τους, φέρνουν αρμονία για θετική εκδήλωση της υγείας, της ευτυχίας και της ευημερίας.

Ο Satjit είναι ο δημιουργός των Τεχνικών: ReflexoBalancingTechnique ©, Trimatrix Healing © Technique, διάφορα σεμινάρια και εργαστήρια στα οποία φέρει έναν συνδυασμό διαδικασιών ενεργειακής και φυσικής εξισορρόπησης.

Οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και ηλικιακές ομάδες έχουν βρει σημαντικά οφέλη από το έργο του, καθώς έχουν δει βαθιές αλλαγές όχι μόνο στις συνθήκες υγείας τους αλλά και στη ζωή τους γενικά.

Εκείνοι που έχουν βιώσει τις θεραπευτικές συνεδρίες του Satjit τον καλούν με αγάπη τον «Γιατρό με θεραπευτικά χέρια», αν και ο Satjit δεν διακηρύσσει ποτέ ιατρός. Λειτουργεί καταλυτικά βοηθώντας το άτομο να προχωρήσει προς ολιστική ευημερία και πάντα καθοδηγεί τους ανθρώπους να ακολουθούν τις συμβουλές των επαγγελματιών του τομέα της ιατρικής, όπου χρειάζεται.

Satjit βρίσκεται στο ταξίδι στην κατανόηση του ανθρώπινου νου και στην εξερεύνηση της πνευματικής συνείδησης από πολύ νεαρή ηλικία. Η σύνδεσή του με την "αιώνια συνείδηση" χαράστηκε το μονοπάτι της βαθιάς εσωτερικής συνειδητοποίησης. Ο Satjit δεν είναι θρήσκειος και δεν έχει δεσμευτεί ποτέ από τυφλή πίστη ή από τυχόν παγίδες που περιορίζουν τη δύναμη του ανθρώπινου νου. Πιστεύει στο ότι όσο μια πέτρα μπορεί να αφυπνήσει έναν άνθρωπο να περπατήσει το αληθινό του μονοπάτι, τόσο ένας «γκουρού» μπορεί να κάνει κάποιον τυφλό στην αλήθεια.

About Satjit

Η τεχνική ReflexoBalancingTechnique©

Η τεχνική ReflexoBalancingTechnique© είναι μια απαλή διαδικασία της φυσικής και ενεργειακής εξισορρόπησης αρχικά, αλλά είναι πολύ ισχυρή από μόνη της, καθώς ξεκινάει βαθιές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης - φυσικά, διανοητικά και πνευματικά. Ο Satjit είναι ιατρικά διαισθητικός με τη δυνατότητα σάρωσης του "ενεργειακού πεδίου "για να βοηθήσει με την ευημερία του ατόμου με τον οποίο εργάζεται.

Συντονισμός και Εναρμόνιση Trimatrix Healing™.

Σε αυτή τη συνεδρία συντονισμού και εναρμόνισης, ο Satjit θα βοηθήσει στον καθαρισμό των μπλοκαρισμένων μονοπατιών και θα αναδιαμορφώσει τον κώδικα που υπάρχει στην παρούσα κατάσταση ύπαρξής σας. Αυτή η διαδικασία ενεργειακού συντονισμού είναι καθαρή και απαλή, αλλά πολύ ισχυρή. Έχει σχεδιαστεί για να ξεμπλοκάρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια και μοντέλα σκέψης που σας εμποδίζουν να επιτύχετε υγιή, πλούσια και εκπληκτική ζωή. Η συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια και μετά την συνεδρία εναρμόνισης θα αρχίσετε να αισθάνεστε τη βαθιά μεταμόρφωση.

Αναγνώσεις Διαδρομής Ζωής

Η συνεδρία αυτή βοηθάει κάποιον να επαναπροσδιοριστεί και παρέχει λύσεις σε θέματα προσωπικής ζωής, θέματα σχέσεων, εξέλιξη της ζωής, κλπ.

Σκοπός αυτών των συνεδριών είναι να ξυπνήσουν και να επαναπροσδιορίσουν την «πηγή» που βοηθά την επανασύνδεση με τον ανώτερο εαυτό, να βρει κάποιος καθοδήγηση για την αποστολή της ζωής του και να προσαρμοστεί στη δύναμη που φέρνει το καλύτερο εαυτό του, για να εμπλουτίσει την δική του ζωή και των άλλων. Με αυτό το σημείο, ξεκινά η δύναμη της θετικής εκδήλωσης.

Καθώς η συνεδρία εξελίσσεται, μπορούν να προβληθούν ερωτήματα για την εξεύρεση περαιτέρω καθοδήγησης και για την κατανόηση των ζητημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την επιτυχία.